10 maj 2014
10:30

Häverödals Sk

Referat: Upsala IF - Häverödals Sk

Med bara 11 spelare till matchen så gjorde tjejerna en fantastisk match. Efter 10 minuter in på 1.a halvlek skjuter Annie in vårt första mål. Vi håller trycket och spelet har vi nästa hela tiden.Vi tar en taim-out efter 25 spelade minuter så att tjejerna får vila lite. Vi börjar igen med bra spel och många målchanser har vi med ribbskott, och skott strax utanför. När det är 3 minuter kvar av andra halvlek får Uppsala en kontring och det står 1-1.
In i andra halvlek efter 10 minuter får vi en straff emot oss. UIF skjuter i ribban, men av returen fick hon en chans till och det står 2-1. Vi biter ihop, tar en ny taim-out efter 25 minuter och ändrar lite i uppställningen för att trycka på mer framåt. När det bara är 1 minut kvar av matchen gör Elin ett inlägg till Esther som skjuter in bollen på volley. Det blev som en seger för oss, men slutresultat 2-2.Bra jobbat tjejer!